کد مطلب: 119777
استقبال امير قطر از توافق ۱+۵ با ايران
تاریخ انتشار : 1393/09/19 09:27:35
نمایش : 1842
امير قطر در جلسه اجلاس سران شوراي همکاري خليج فارس در اين کشور از توافق ۱+۵ با ايران در خصوص موضوع هسته اي تهران استقبال کرد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، شبکه تلويزيوني اسکاي نيوز اظهار کرد: شيخ «تميم بن حمد آل ثاني»امير قطر طي سخناني در اجلاس سران شوراي همکاري خليج فارس در دوحه قطر گفت: جامعه بين الملل در حل بحران سوريه شکست خورد.

وي همچنين در بخش ديگري از سخنانش بر اهميت حل اختلافات کشورهاي عربي با ايران از راه مسالمت آميز تاکيد کرد و گفت که از توافق ۱+۵ با تهران در خصوص برنامه هسته اي اين کشور استقبال مي‌کنيم.

امير قطر همچنين به چالش‌هاي فراروي شوراي همکاري خليج فارس و اختلافات بين اعضاي اين شورا اشاره کرد و گفت: به اتحاد شوراي همکاري خليج فارس چشم دوخته ايم و نبايد به اختلافات حاشيه مشغول شويم و چاره اي جز آشتي ملي در يمن و ليبي و عراق وجود ندارد.

سي و پنجمين نشست سران شوراي همکاري خليج فارس در غياب سران ۳ کشور عربستان، امارات و عمان امروز در دوحه پايتخت قطر آغاز شد.

«غيبت سران ۳ کشور» ، «ادامه اختلاف‌ها با قطر» و «تروريسمي که از کنترل خارج شده است» از جمله مشکلاتي است که سي و پنجمين نشست سران شوراي همکاري خليج فارس، در دوحه پايتخت قطر را با چالش‌هاي سختي روبرو کرده است.
 
کد مطلب: 590 پ
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html